פשטידת קובה אורז..

  הכל התחיל מכך שהתחשק לי להכין קובה אורז…טיגנתי את הבשר,הכנתי את "בצק" האורז  ולפתע חשבתי לעצמי" לא בא לי עכשיו להתחיל להכין קובה,אחת אחרי השניה"..ועלה לי הרעיון להכין את הכל כמו פשטידה. מעין פאי רועים,רק במקום תפוחי אדמה יהיה כאן הבצק של הקובה.
תוך כדי ההכנה הוספתי עוד דברים שהיו לי  על השולחן…הקובה לא הכירה את עצמה……

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.