צלעות טלה בתנור עם ירקות (ואורז)

את המתכון הזה סימנתי לי בלוח שלי בפינטרסט וזכרתי אותו כאשר הגיעו לידי צלעות טלה משובחות.
השתמשתי בו להשראה, אולם יצא לי- איך לא- משהו אחר לגמרי.
ובכ"ז השראה היא סופר חשובה…

חומרים

בערך 1 ק"ג צלעות
למשחת מריחה על הצלעות: מלח, כורכום, פפריקה מתוקה, קנמון ושמן (זית/ קוקוס)
1 בצל גדול
1-2 פלפלים אדומים
2-3 גזרים
2-3 כפות שמן קוקוס
3-4 כפות רסק/ רוטב עגבניות (אם יש מוכן, כמו במקרה שלי. פשוט נשאר לי מארוחה קודמת)
תבלינים: 1 כף מלח גס, 1/2 כפית זרעי כמון, 1/2-1 כפית צ'ילי גרוס
מים/ ציר עצמות לפי הצורך

אופן ההכנה

קוצצים את הבצל, פלפל והגזר.
במחבת מחממים שמן קוקוס ומכניסים קודם את הבצל לערבובו טוב….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.