קדרת בשר בקפה שחור


את המתכון הזה שמרתי במיוחד לימים קרים.
אחרי סוף השבוע הלוהט שהיה לנו חשבתי שלא יצא לי לפרסם אותו ופתאום חזאי מזג האוויר מודיעים ששוב צפוי לרדת גשם השבוע!
אחלה, גשמים הם ברכה והזדמנות נהדרת להתפנק שוב, אולי פעם אחרונה השנה, מתחת לפוך. והזדמנות נהדרת להכין קדרה חורפית וטעימה.
את הקדרה הנהדרת הזאת הכנתי על בסיס קפה שחור מכיוון שנגמרה לי הבירה הכהה בבית. כן כן, שמעתם נכון….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אפונים )

סגור לתגובות.