קצרים בעלמה: פול מבושל


זה באמת קצרצר ופשוט ובקושי יש כאן מתכון- אבל אחרי שהעליתי את הנושא בדף הפייסבוק של הבלוג הבנתי שלא כולם מודעים לאושר הפשוט ונהדר של פול ענק מבושל והייתי חייבת לדבר על זה כאן באיזשהו קצרצר.

אז מה בעצם הקטע? גרגירים חמים, רכים ונימוחים של פול ענק שמגישים ככה ישר מהסיר עם תיבול נדיב של מלח, כמון וסומאק. זה הולך נהדר ליד בירה או כוסית עראק, והולך נהדר בלילה כנישנוש חורפי.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: דברים בעלמה )

סגור לתגובות.