ראש השנה – מקבץ מתכונים לקראת החג

כל מי שעוקב אחריי בפייסבוק יודע שהשנה לא אהיה בארץ בתקופת החגים.
בעצם אני נוסעת עוד יומיים וזה אומר שסידרתי לעצמי פטור מקדחת הבישולים והאפייה
המסורתית ולכם – פטור מהרבה פוסטים שכוללים דבש ותפוחים.


את יום ההולדת של הבייבי-בלוג שנופל על ערב ראש השנה אחגוג רחוק וגבוה
– בטיבט. לפני כמעט שנה העליתי את הפוסט הראשון ומאז פרסמתי יותר ממאה נוספים. במהלך
השנה ביקרו אצלי עשרות אלפי אנשים, ואין לי מילים לתאר את השמחה וההתרגשות שנכנסות
לי ללב עם כל תגובה חדשה בבלוג או בעמוד הפייסבוק. אני רוצה להודות לכם שאתם כאן איתי: תבואו
לעתים קרובות יותר, תביאו חברים, תשאירו תגובות!…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.