שקשוקת השבת הירקרקה שלי

חזרנו מטיול שבת ארוך עם קהילת בית הספר של הילדים.
גם אתמול הצטרפתי לטיול של הכיתות שלהם.
יומיים רצופים של הליכת תענוג בשטח הירוק והיפה של אמצע החורף, עם תינוק על הגב וילדים מסביב.

לקח לי כמה זמן להבין מה הגוף שלי ממש מבקש ממני לאכול.
ואז ניגשתי להכין

חומרים

1 כף שמן קוקוס
4 בצלים
חופן נאה של עלים ירוקים (קטפתי מהגינה עלי חרדל, חוביזות, מנגולד. אפשר לצרף גם קייל, תרד, כרובים למיניהם, סלרי, פטרוזיליה ומה שאוהבים)
אופציונלי: 2-3 כפות של ממרח פלפלים קלויים עם עלים ירוקים
4 ביצים (כמובן שרצוי חופש, אורגניות וכו')
מלח, פלפל

אופן ההכנה

קוצצים את הבצלים לרצועות ונותנים להם להתקרמל במחבת עם שמן קוקוס, תו"כ ערבוב….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.