שרלוט אפרסק ומשמש

שארלוט הוא סוג של קינוח קר שמורכב מדפנות ותחתית של עוגיות ביסקוויטים ובתוכו מוס.
אפשר לגוון בלי סוף במילוי ובטעמים כגון שוקולד,תות אגס מאוד נפוצים, זהו אחלה קינוח גם מרענן וגם נראה מעולה לימים החמים של הקיץ.


היום הכנתי אותו לכבוד ארוחת חג השבועות כשהמילוי שלו מבוסס על גבינה לבנה וגבינת מסקרפונה
קינוח מאוד פשוט ומהיר להכנה, הכנתי בעצמי את העוגיות ביסקוויטים אך בהחלט אפשר לקנות אותם מוכנים ואז בכלל יש לכם קינוח מרשים ב5 דקות !
קחו בחשבון שהשארלוט דורש קירור (לפחות 3 שעות) או אפילו הקפאה קצרה.

החומרים:


לביסקווטים:
3 ביצים מופרדות
90 ג סוכר
90 ג קמח
אבקת סוכר

למילוי:
400 ג גבינה לבנה (…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אפיה ביתית )

סגור לתגובות.