קנטוצ'יני תפוזים, שקדים וג'ינג'ר

בטיול האחרון שלנו לאיטליה לפני כמה חודשים אכלנו עוגיות קנטוצ'יני מדהימות בפירנצה, ומאז דגדג לי לנסות לשחזר אותן בבית. קנטוצ'יני הן עוגיות איטלקיות מסורתיות שבמקומות מסוימים גם נקראות ביסקוטי, והן פריכות מאוד בזכות האפייה הכפולה שהן עוברות. הגרסה הזאת היא חורפית במיוחד ומשלבת שלושה חומרי גלם שאני מאוד אוהבת בימים הקרים – תפוזים, שקדים וג'ינג'ר. […]

הפוסט קנטוצ'יני תפוזים, שקדים וג'ינג'ר הופיע ראשון בעוגיו.נט

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: עוגיו.נט )

סגור לתגובות.