אבולוציה של קינוח גינה

מעשה שהיה כך היה.בקוואטרו, לקראת פתיחת המסעדה חקרנו,ניסינו ופיתחנו קינוחים לתפריט,אחד מהם הוא היער השחור,מעין ווריאציה מפורקת לעוגה הקלסית.ענת,השף קונדיטורית יצרה קינוח של מו שוקולד אפוי עשיר וטוב,פרלינים של שוקולד עם דובדבן,סורבה תות ומקרון פיסטוק.קינוח מצוין אך עדיין הרגיש לי שעדיין לא הגענו לנחלה.
ניסינו גם את אותו רעיון לבצע עם מוס פטל והמוס שוקולד אפוי מתחת בכמה פרזנטציות,אך זה היה עדיין לא מספק.

בשלב הבא חשבתי ליצור קרם מתפוחים מקורמלים וליצוק שכבה דקה על צלחת,מעל מוס שוקולד מריר גם כן בשכבה דקה ומעל כל זה מלא הפתעות שענת תיצור….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.