מתכון לפאי לימון עם מרנג

מתכון לפאי לימון עם מרנג
בצק פריך עם קרם לימוני חמצמץ ומתקתק ומעל מרנג איטלקי צבוע בברנר… אחת העוגות האהובות עלי …או יותר נכון "עוד אחת"  🙂
חומרים לפאי בקוטר 24 ס"מ
לבצק:
110 ג חמאה
80 ג אבקת סוכר
20 ג שקדים טחונים
ביצה1
קורט מלח
200 ג קמח
לקרם לימון:
140 ג מיץ לימון (יצא לי 4 לימונים יפים ) תלוי בלימונים
160 ג סוכר
4 ביצים
כפית וחצי אבקת ג'לטין מומס ב30 מ"ל מים קרים
80 ג חמאה
למרנג:
שני חלבונים
40 ג מים
125 ג סוכר
אופן ההכנה:
לבצק:
1-להקציף עם וו הגיטרה חמאה וסוכר (קרמאג,)
2-להכניס ביצה ומלח ,להמשיך להקציף.
3-להכניס את הקמח ולערבב רק עד לקבלת בצק.
* ככל שמערבבים לאחר הוספת הקמח הבצק יהפוך להיות קשה יותר ופח…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אפיה ביתית )

סגור לתגובות.