אנשי המטבח המודרני-פרק 1

עולם הבישול והמסעדות עבר ב-20 שנים האחרונות מהפכה,מהפכה בצורת סגנון בישול חדש.לא פשוט להכתיב צורת בישול חדשה שישנם סגנונות שמחזיקים כבר מאות שנים ועליהם מתבסס כל העולם. הנובל קוויזין הכתיב מאמצע שנות המאה העשרים זרם חדש וקליל יותר,כאן החל הבישול של מנות קטנות בצלחות גדולות,מנות מעוצבות,שילוב של מחיות מירקות ,רטבים על בסיס מיצי בשר(צירים)הורדת כמות השומן באוכל והורדת זמן הבישול לחומרי הגלם בשביל שירקות,בשר ותבלינים ישמרו על טעמם ותכונותיהם,כל זאת יצרו מטבח מעודן,מסוגנן ומעוצב בניגוד למה שהוכתב לפני כן עוד ממטבחי אסקופייה שהיו מכילים תועפות שומן ומנות עמוסות ללא חן.הסגנון הכתיב שיש להמ…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.