הפנקייק שהפך למאפין

יש לנו כבר מסורת בארוחת הבוקר של שבת- פנקייק!
בד"כ אני מכינה אותו עם בננה בתערובת, אבל….. נגמרו לי הבננות.
אז ניסיתי לעשות קומבינה: טחנתי תפוח ירוק (כי זה מה שהיה לי) עם תמרים ומיץ מתפוז אחד במעבד המזון וערבבתי עם שאר החומרים כרגיל.
זה לא ממש החזיק כפנקייק, אז לא התייאשתי הוספתי כמה דברים והכנתי מאפינס מעולים!

חומרים

1 תפוח ירוק
5-6 תמרים
מיץ מתפוז אחד
כוס קמח שקדים/ שקדים טחונים
2 כפות קמח קוקוס
3 ביצים
קנמון, וניל (כמה שאוהבים)
1 כף שמן קוקוס
1/2 כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.