בורקס במילוי פטריות טריות

מצרכים לבצק
350 ג"ר קמח
200 ג"ר חמאה
250 ג"ר גבינה לבנה 5%
חצי כפית מלח
מצרכים למילוי

2 כפות שמן זית
קופסה פטריות טריות
1 בצל
1 חלמון
100ג"ר גבינה מלוחה מגורדת
כף אחת קמח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה

את הבצק הכנתי במגימיקס עם להב הפלסטיק
לכסות  ולאחסן במקרר לפחות שעה
לקצוץ בצל עם הפטריות במעבד מזון עם להב פלדה
לטגן ב2 כפות שמן זית,להוסיף את הקמח ולערבב
להוריד מהאש ולהוסיף את הגבינה והחלמון, לקרר את התערובת
לקרוץ עגולים להניח…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים ועוד של רחל מזרחי )

סגור לתגובות.