דברים שלמדתי להכין במסגרת סדנת בישול איטלקי

מנת הגמר או מה?

הסיפור הזה התחיל לפני כחודש כששלחתי את מתכון הרביולי שלי ועוד כמה מתכונים לתחרות המתכונים של אתר בייגלה, שנערכה בחסות חברת
פרימו ובית הספר בישולים. המניע המרכזי להשתתפות, חוץ מאפשרות לזכות בפרס
הראשי – טיסה זוגית לאיטליה, היה הרצון העז שלי לפגוש אישית את השף אייל שני שהיה
אחד השופטים. איך אומר זאת בעדינות? אני מטורפת על אייל שני! בן אדם הזה פשוט לא
משאיר אף אחד אדיש….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.