טיפול בבשר לפני ואחרי הצלייה

כשמדברים על טיפול בבשר בדרך כלל מתכוונים לאיך לקנות, איפה, מה לבדוק, איך לאחסן וכיצד להפשיר בצורה אופטימלית. כל זה טוב וחשוב (וניתן לקרוא כאן) אבל על החלק הכי חשוב אנשים שוכחים לשאול – אז מעט מאוד יודעים: מה עושים עם הבשרים רגע לפני הבישול ומה עושים…

לקריאת המתכון ולמתכונים נהדרים נוספים – לחצו על הכותרת

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעימאוד – בלוג אוכל עם שפע של מתכונים קלים )

סגור לתגובות.