לחם בירה כהה

לסטארטר

• 200 גר' קמח לחם לבן (בערך כוס ושליש)

• 200 מ"ל מים (כוס)

• רבע כפית שמרים יבשים

לבצק:

• 300 גר' קמח לחם לבן (שתי כוסות)

• 300 גר' קמח מלא (שתיים וחצי עד שלוש כוסות)

• 330 מ"ל בירה לבנה , בטמפ' החדר

• כפית וחצי מלח

• כפית שמרים יבשים

2 כפות מולסה

הוראות הכנה

מכינים את הפוליש, לפחות 12 שעות מראש.

מנפים את הקמח, לקערה גדולה.
 מוסיפים את המלח ומערבבים עד שהמלח מתפזר בקמח באופן אחיד. מוסיפים את השמרים
ומערבבים.

מוסיפים לתערובת את הפוליש, המולסה והבירה ומערבבים עד ליצירת בצק.

לשים על משטח מקומח במשך כ-10 דקות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.