עוגת שוקולד-פטל טבעונית עם ציפוי שוקולד

עונת פטל עושה לי טוב. אני מאוד אוהבת את פירות היער היפים החמצמצים האלה. הם ליווי אותי לאורך הילדות, וכאן בארץ, למרות שהם יחסית נדירים ולא זולים במיוחד, הם נותנים לי המון השראה ליצירת קינוחים חדשים.
בעוגה הזו השתמשתי דווקא בפטל קפוא להכנת מוס שוקולד-פטל, ובפטל מיובש (האהבה הגדולה שלי) לקישוט. הפטל הקפוא הוא אופציה הרבה יותר זמינה ונגישה, אפשר להשיג אותו כמעט בכל סופרמרקט. אבל אם בא לכם להתפנק על פטל טרי או מחית פטל – זה גם אפשרי….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.