סילבסטר 2014-2015 במסה

סילבסטר אחרון עבר,כולם לבשו את מיטב מלבושם ובאו לחגוג ב"מסה".
במטבח עמלנו על תפריט חד פעמי ונוצץ,יוקרתי ומיוחד,כולו מוקדש לסילבסטר.
כבד אווז עם קרפצ'ו תפוחים וזעפרן,קרפצ'ו שייטל כבוש על פוקצ'ה עם קציפת חרדל וקוויאר בלסמי,רביולי סרטנים,רביולי ריקוטה,רביולי עגבניות והרשימה עוד ארוכה.
בין היתר הכנו לחם פופקורן,,לחם מבצק שהכנסנו לתוכו נוזל פופקורן ופופקורן שלמים מוכנים,ממנו השתמשנו למנות מסוימות כלחם צרוב או קרוטונים פריכים.קחו מתכון.
חצי קילו קמח
400 מ"ל חלב
שקית פופקורן למיקרו בטעם טבעי
15 גרם מלח
1 כף פרמז'ן מגורר
1 כף סוכר
20 גרם שמרים טריים
מכינים את הפופקורן במיקרו ושומרים כמות של כוס ממנו בצד….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.