עוף מעוך

במושג עוף מעוך נתקלתי כמה פעמים. הוא מככב במספר מטבחים ובכמה עדות, אצל כל אחד בצורה קצת שונה אבל הטכניקה דומה בכל המקרים כי התוצאה בסוף היא לקחת עוף שלם ולהביא אותו למצב הכי שטוח שאפשר.
בעצם, לוקחים עוף ועם משקולת כבדה שיושבת ומועכת אותו לאט לאט ובצעדים בטוחים ובלי הרבה חוכמות הוא מקבל את הצורה השטוחה שלו.
את העוף הזה אוכלים מהר כשהוא חם כי אחר כך הוא יתקשה ויהפוך לבלטה.

עוף מעוך
רשימת קניות:
עוף אחד שלם
2 כפות שמן זית

הכנה:
בעזרת סכין, תבצעים חתך לאורך העוף בצד הגב שלו (לא החזה!!) ופותחים אותו….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - גם ביס וגם בסטייל )

סגור לתגובות.