קוביות שוקולד ומיסו עם קצפת קפה

כשתכננתי את תפריט הקינוחים לארוחה היפנית של רנן ודניאל המוכשרים מקומטה לפני כמה שבועות היתה לי מחשבה איך לשלב גם מיסו בתוך קינוח. מיסו היא משחה יפנית מסורתית שעשויה מהתססה של דגנים (לרוב אורז או סויה) יחד עם מלח ושמרים. טעמו של מיסו הוא מלוח, ולכן חשבתי שיכול להיות מעניין לשלב אותו דווקא עם שוקולד […]

הפוסט קוביות שוקולד ומיסו עם קצפת קפה הופיע ראשון בעוגיו.נט

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: עוגיו.נט )

סגור לתגובות.