טקסטורות

במשך השנים שאלו אותי כאן בבלוג היכן ניתן לרכוש את האבקות, המייצבים וכו׳ לשלל המניפלציות באוכל שהצגתי כאן ותמיד הפנתי לאחד והיחיד, ד״ר סרחיו.
ד״ר סרחיו הוא פרופסור לביולוגיה מולקולרית וחובב אוכל מושבע שעם השנים שילב את שני
האהבות שלו, ביקר בספרד במסעדות המולקולריות למינהן, ייעץ להן, פיתח מוצרים והעביר סדנאות.
עם הזמן היה מייבא את האבקות הרלוונטיות לעשיית ספירות, קציפות וכדומה, אותם הוא היה מוכר תחת השם טקסטורות שמלווה גם עם אתר, וממנו הייתי קונה, בשיחת טלפון אחת והוא הנה מגיע עד אליי.
עכשיו אפשר לבשר שסרחיו פתח פינה נחמדת
בפתח תקווה, מעין שילוב של חנות ומעבדה, גן עדן לטבחים ושפים שרוצים לשחק באוכל א…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.