קלפוטי דובדבנים

מתכון לקלפוטי דובדבנים קלאסי

הקלפוטי הוא קינוח צרפתי מבוסס על פרי (לרוב דובדבנים אבל אפשר גם שזיף,משמש…) ובנוסף בלילה מורכבת מביצים,קמח וחלב.
מעין טארט כפרי ללא תחתית בצק .


השילוב של הטעם החמצמץ של הדובדבנים עם המתיקות של הבלילה פשוט גן עדן!
נראה לי שזה המתכון הכי פשוט שאי פעם כתבתי בבלוג!
אז הנה לכם:

חומרים לתבנית 25*25 פיירקס:

-חצי קילו דובדבנים
-4 ביצים
-125 ג סוכר
-2 קורט מלח
-100 ג קמח
-כפית א….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אפיה ביתית )

סגור לתגובות.