‫מרק חמוץ עם למון גראס ורצועות עוף‬

‫Tom Jiw Gai מרק פנטסטי וקליל לאכילה, שכולל כמה טכניקות בישול מעניינות, כמו הטיפול בחזה העוף (איך אומרים Shredding בעברית?) והתיבול, שנעשה בכמה שלבים. ממבט ראשון הוא אולי נראה מורכב להכנה, אבל (כמו עם רוב המתכונים התאיים) אחרי הפעם הראשונה מבינים שהוא למעשה פשוט מאוד. אחד המרכיבים החשובים במתכון הזה, גלנגל, נמכר בישראל רק מיובש […]‬

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ )

סגור לתגובות.