מפרום ללא מפרום או: קציצות ברוטב מפרום בקלי קלות

אז מה זה בעצם קציצות מפרום? מפרום טריפולטאי הוא אחד המאכלים האהובים עליי בעולם כולו. אני גם מאוד אוהב את התיבול המיוחד, את הרוטב שנספג מעולה בקוסקוס, אבל כמובן גם את הירקות (תפוחי אדמה, חצילים, כרובית, כולם אהובים עליי!) הממולאים, בזכות הטיגון וציפוי הקמח שהם מקבלים לפני הבישול. אבל מפרום הוא גם אחד מהמאכלים האלה … Continue reading מפרום ללא מפרום או: קציצות ברוטב מפרום בקלי קלות

הפוסט מפרום ללא מפרום או: קציצות ברוטב מפרום בקלי קלות הופיע ראשון במבשל ואוכל

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מבשל ואוכל )

סגור לתגובות.