שניצל סופר פריך

שניצל סופר פריך

אני מכינה המון שניצלים. הילדים אוהבים, תמיד יש שאריות שמשמשות אותנו ביום שאחרי וזו מנה שהם לעולם לא יסרבו לה. פיתחתי לעצמי סיסטם שלם כדי להגיע למקסימום פריכות, עם מקסימום טעם – ועם מינימום לכלוכים על השיש. כי הטיול הזה בין הקמח, לביצה, לפירורי הלחם ומשם לשמן – משפריץ, מטפטף ומטנף. לא חשבתי שמתכון כל כך בסיסי יעניין אנשים, אבל אחרי כל פעם שאני מעלה סטורי עם שניצלים אני מקבלת המון שאלות על איך הם יוצאים כ"כ פריכים ומה אני שמה בבלילה. אז בקיצור – קראו לי קרין גורן של העוף המטוגן ובואו אספר לכם את כל הסודות המלוחים שלי בדרך לשניצל המושלם….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעים! בלוג הבישול של עידית נרקיס כץ )

סגור לתגובות.