‫קיש פטריות עם טוויסט‬

אתם בטח שואלים את עצמכם למה צריך תרמומיקס כדי להכין קיש פטריות? אני לא מדבר על הכנת הבצק (שקילה והכנה בלי ללכלך שום כלי אחר), אלא על טוויסט קטן שיקפיץ את הקיש לגבהים שטרם הכיר.

לכבוד היום הולדת של הקטן ערכנו ארוחה למשפחה והקיש היה אחת המנות. לפני הכנת הבצק הפריך, לקחתי חבילה קטנה של פטריות מיובשות (15 גרם) וטחנתי במשך דקה עם 100 גרם קמח….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫מה יש לאכול - תרמומיקס‬ )

סגור לתגובות.