שוק טלה וחצילים

התחשק לי מעין תבשיל כזה של בשר וחצילים- שילוב מהמם, נכון?

בחנתי את הפריזר שלי ובחרתי ממנו נתח של שוק טלה אחורי להפשרה, כדי שלמחרת אשלב אותו עם החצילים.
ופה אני רוצה להתעכב רגע על נקודה חשובה.
כן, בישול בייתי בד"כ מצריך קצת תכנון מראש, הפשרות, הכנות, השריות. אולם אל דאגה, ברגע שנכנסים לזה זה כבר הופך לטבע שני. או שרגע לפני שנרדמים נזכרים במשהו ורצים לפריזר להוציא, כי אין, אין על הפשרה טובה של לילה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.