פאדג' שוקולד – חמאת בוטנים

חלב מרוכז הוא אחד הממתקים האהובים על כל מי שגדל בברית המועצות לשעבר, אם לא ה. אני בכוונה קוראת לו "ממתק" ולא "חומר גלם", כי בתור ילדים היינו אוכלים אותו כמו שהוא: או עם כף, או פשוט מחוררים שני חורים במכסה ושותים ישירות מהפחית. אחחח, איפה המטבוליזם ההוא? 🙂
הזיכרון הזה עלה לי פתאום, כי קלטתי שזה כבר המתכון השלישי ברצף שחומר הגלם העיקרי בו הוא חלב מרוכז. כנראה שאהבתי אליו שמורה היטב אי שם בתת-מודע, כי למרות שבשלב זה בחיי לא אחשוב לשתות אותו ישירות מהפחית, אני עדיין מאוד נהנית להשתמש בו לצורך הכנת קינוחים.
הכנתי גרסה דומה של פאדג' במסגרת ש"פ עם לוטוס, והוא היה להיט….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.