בראוניז טבעוניים עם לוטוס ושוקולד צ'יפס

בפוסט הקודם, שהיה כולו חגיגת שוקולד ולימון, הבטחתי מתכון של בראוניז טבעוניים. קראתי להם "אחים תאומים", כי המראה שלהם מאוד דומה. מכיוון שמאוד נהניתי לצייר על בלילת שוקולד, גם הפעם השתעשעתי, רק שבתפקיד "הצבע" היה ממרח לוטוס מומס.
כדי להעשיר את המרקם פיזרתי עוד קצת שוקולד צ'יפס מלמעלה. מעבר לזה טכניקת ההכנה ממש דומה לבראוניז שוקולד עם קרם לימון: פשוטה, מהירה, בקערה אחת, בלי יותר מדי מאמץ וכלים מלוכלכים. מעין עוגה יומיומית זריזה עם פוטנציאל להיות גם חגיגית בזכות המראה והטעם המיוחד….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.