עישון בסיר

אוכל מעושן זה טעים. יש לי מעשנת גדולה של וובר במרפסת, ומידי פעם אני קונה כמות יפה של קילוגרמים ומכינה נתחים אלה ואחרים – אסאדו, שייטל, אנטריקוט, אווזים, עופות ועוד.
בשר במעשנת

המילכוד הוא בכמויות. לפעמים אני רוצה כמות קטנה לארוחה אחת, מין כזה צ’יק צ’ק במחבת. אז התחלתי לחפש. נכון, מצאתי כל מיני מתקני עישון ביתיים וקטנים, אבל גם הם עושים הרבה עשן ולהשתמש בהם בתוך הבית עלול להיות קצת מעיק….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: culinati )

סגור לתגובות.