חזרתי מחופשה משפחתית ארוכהההההה ביוון

התלבטתי עם עצמי לאורך כל החופשה אם כדאי לי להעלות פוסטים קצרים על האוכל המקומי המעולה שאנחנו אוכלים מדיי יום.
ובסוף החלטתי שלא, אין לי כוח וחשק (ווייפיי כל הזמן) כדי להתעסק בזה.
פשוט ארכז את כווווול התמונות בסוף לפוסט אחד ארוך, מגרה, צבעוני, טעים שמעלה זכרונות מביסים מענגים.

ככה כולנו נתבאס ביחד ולא רק אתם.
אז יאללה, הנה זה בא



ארוחת הבוקר הכמעט קבועה שלנו בשבועיים וחצי הראשונים של הטיול, בסמוטראקי

ג'ירוס כמובן

מאפה טעים ששכחתי את שמו עם עגבניות, פלפלים וגבינות

שרימפס סגנאקי (רוטב מעגבניות, פלפלים, גבינות)
מעולה!

אחד מיני עשרות הסלטים היווניים שאכלנו לאורך הטיול

אימאם- אחת המנות האהובות עלינו
חציל בתנור עם…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.