מרק עגבניות

רכיבים

8-10 עגבניות
בצל קצוץ
שן שום קצוצה
תבלינים: פפריקה מתוקה, חוואייג'
כפית סוכר
בצל ירוק קצוץ
רסק עגבניות

הכנה
כדאי לבחור בעגבניות בשלות ורכות:

לשטוף היטב, לחתוך לרבעים ולהוציא את ה"עוקצים":

לדעתי, אין באמת צורך לקלף – הקליפה בריאה ומוסיפה טעם לתבשיל וגם, בסופו של דבר, הכל נטחן גם ככה 🙂

מטגנים בצל בשמן זית:

מוסיפים את השום ואת התבלינים.

מוסיפים את העגבניות, מכסים עם מים רותחים (לא יותר מחצי ליטר), ומוסיפים סוכר ובצל ירוק קצוץ:

מבשלים עד להתרככות של העגבניות וטוחנים בבלנדר מוט עד לאחידות:

מוסיפים רסק עגבניות:

מבשלים עד להסמכת המרק:

בתיאבון!

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: בישולימ'ס )

סגור לתגובות.