עוף צלוי בנוסח איטלקי בקלי קלות

חמותי ז"ל היתה מכינה אותו כל שבוע בסיר רחב על הגז, עוף שלם או כרעיים החלטתי לנסות בתנור ויצא נפלא.
באיטליה מוכרים את העוף הצלוי בשוק.
מצרכים

כרעיים או עוף שלם, כרעיים מכינה ללא העור,

למרוח במברשת שמן

לזרות מלח גס על העוף ומעט בצדדים

2 ענפים של רוזמרין

2 שיני שום עם הקליפה
ההכנה

לחמם תנור ל200 מעלות, לאפות במשך חצי שעה

להפוך את העוף ועוד 20 דקות והפלא מוכן

הפעם הוספתי תפוחי אדמה עם הקליפה.

מי יתן תשע"ב הבאה עלינו לטובה

תהייה שנה קלה טעימה אהובה ויפה
כמו הכנת העוף הזה.:P




(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים ועוד של רחל מזרחי )

סגור לתגובות.