שעועית ירוקה ברוטב עגבניות

תבשיל קלאסי של קיץ גם הוא.
זו העונה של השעועיות הירוקות למיניהן. הפעם הייתה לי שעועית ירוקה רחבה

חומרים

בצל
גזר
3-4 עגבניות בשלות (אפשר גם יותר)
חבילת שעועית ירוקה רחבה (זה ילך, כמובן, עם כל סוג של שעועית)
אופציונלי: 1-2 כפות רסק עגבניות אמיתי (לתבשיל סמיך יותר)
תבלינים: מלח, פלפל, אבקת קארי [או כל תערובת שאוהבים, למשל: פפריקה מתוקה, כורכום, צ'ילי, כמון וכו']
1-2 כפות שמן זית/ קוקוס

אופן ההכנה

קוצצים את הירקות. את השעועיות חותכים לחתיכות באורך של 2-3 ס"מ, בלי הקצה.
בסיר מחממים מעט שמן זית/ קוקוס ומזהיבים את הבצל.
אופציה בריאה יותר היא "לטגן" את הבצל רק על מעט מים, כדי לא לחמם את השמן….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.