Apples and Vodka Tarte Tatin

טארט-טאטן תפוחים וודקה

מצרכים:
(ל-6 תבניות מאפינס מסיליקון)
לתפוחים-
4 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות
צ'ייסר וודקה
כף סוכר
כף חמאה
-ואם יש: אבל לא חובה, אני בדרך כלל מכינה בלי
…אפשר להוסיף קצת תמצית וניל, אגוזים, שקדים, פירות יבשים

לבצק מעל-
3/4 כוס קמח
ביצה- לכמות הזו צריך בערך חצי ביצה טרופה
50 גר' חמאה
1/4 כוס סוכר

1. שמים במחבת את כל המצרכים לתפוחים חוץ מהוודקה ומבשלים עד שהתפוחים משחימים
מוסיפים את הוודקה ומבשלים עד שהתפוחים מתרככים

2. מערבבים בקערה את החומרים לבצק


3. מניחים בתבנית הקטנה תפוחים עד חצי מהגובה ואוטמים בעזרת הבצק

4.  מכניסים לתנור שחומם ל170 מעלות ל10-15 דקות, נותנים לתבניות להתקרר…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: My Stuff )

סגור לתגובות.