איך מכינים מרנג שוויצרי + קרמבו ממרנג שוויצרי עם סוכריות שוקולד

קיימים שלושה סוגים של מרנג: מרנג צרפתי – המרנג הנפוץ ביותר, שמכינים מחלבונים שמקציפים אותם תוך כדי הוספת סוכר. מרנג איטלקי – שמכינים עם סירופ סוכר שהגיע לדרגת הכדור הרך (117-118 מעלות), ושופכים בזרם דק תוך כדי הקצפה מהירה על חלבונים. המרנג האיטלקי יוצא יותר "קרמי" ופלאפי. מרנג שוויצרי – שמכינים בבן מארי. מניחים חלבונים […]

הפוסט איך מכינים מרנג שוויצרי + קרמבו ממרנג שוויצרי עם סוכריות שוקולד הופיע ראשון בעוגיו….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: עוגיו.נט )

סגור לתגובות.