אלפחורס כמו בארגנטינה

הפעם אין סיפור, אלא רק מתכון לעוגיות אלפחורס טעימות במיוחד. כל אחד יכול להכין אותן והן הכי טעימות ביום שלמחרת ההכנה. לא צריך יותר לפנטז על העוגייה המושלמת הזו, או לחפש קונדיטוריה שמוכרת אותן, פשוט מכינים אותה לבד בבית, במטבח שלכם. אז רוצו למטבח ואל תשכחו לספר לי איך יצא.

לבצק פריך:
מערבבים יחד (במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון):
200 גרם חמאה
120 גרם אבקת סוכר
3 חלמונים
1 כף ברנדי
גרידת לימון
וניל
לקערה נוספת מנפים יחד את היבשים:
160 גרם קורנפלור
240 גרם קמח
4 גרם סודה לשתייה
8 גרם אבקת אפייה
מילוי:
1 מיכל ריבת חלב
1/2 כוס קוקוס טחון

מוסיפים את היבשים לרטובים ומחברים עד קבלת בצק. עוטפים בניילון נצמד ומקררים כש…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: . )

סגור לתגובות.