אצבעות סלמון אפויות בציפוי פריך, כשרות לפסח

ללוח שנה יש משמעות מיוחדת בחיי כל בלוגר. כל האנשים חיים משבת לשבת, מחג לחג, אבל רק בלוגרים יודעים שברגע שנגמר פורים צריך מיד להתחיל להתכונן לפסח. אז מה שיש עוד שלושה שבועות עד החג? זה רק אומר שאספיק להעלות לפחות שלושה מתכונים רלוונטיים נטולי חמץ שיעזרו לכולנו לעבור את החגים בשלום. מכיוון שהשנה אני לא הולכת לארח, החלטתי להתמקד במתכונים פשוטים ויומיומיים יותר, הרי אוכלים לא רק בערבי החג, אלא גם ובעיקר בכל המועד. אז בואו נפרוץ את מעגל "הרשע" של מצה בריי (אלוהים יודע כמה אני אוהבת את זה!…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.