אקלרים עם קרם גנאש שוקולד לבן ותותים

לחברה שלי דליה היה יום הולדת. היא אוהבת פירות יער ותותים, ואני, בדומה לפיקסו בתקופה הכחולה שלו, נמצאת בתקופת אקלרים. שתי העובדות האלה הולידו את המתנה שבעיני שתינו הייתה די מושלמת – אקלרים עם קרם גנאש שוקולד לבן ותותים בקישוט תותים טריים, שברי פיסטוק ועלי נענע.
את ההשראה שאבתי מקריסטוף אדם, קונדיטור צרפתי מפורסם וגאון אקלרים. האקלר שלו מוגש עם קרם פיסטוק ירקרק מקסים. אבל לי בבית לא הייתה משכת פיסטוק, וחוץ מזה רציתי לשים דגש מקסימלי על התותים, לכן הם באים לידי ביטוי גם בגנאש שוקולד לבן וגם בקישוט….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.