גאלט עגבניות

גאלט – מעין טארט כפרי- שהוא לא רק יפה, הוא גם חסכוני בשלבים. מכינים בצק פריך, אך לא חייבים לרדד אותו במדויק או לאפות אותו " אפייה עיוורת". והנה עוד טיפ חסכוני, כשמכינים את המלית, שומרים מעט מהביצה בצד. משתמשים בה להברשת שולי הבצק והציפוי בשומשום ( כך לא שוברים ביצה נוספת בשביל שימוש מצומצם). אפשר להכין ולהגיש לבראנצ' שתכננתם בקרוב או אפילו יותר קרוב להדלקת נרות. חג שמח המרכיבים ל 6 מנות לבצק 1/2 1 כוסות (210 גרם) קמח 1/2 כפית מלח 100 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות 1 ביצה למלית 250 גרם גבינת טוב טעם 1 ביצה 1 שן שום, כתושה 12 עלי בזיליקום, קצוצים 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת מלח, פלפל ש…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעימונת )

סגור לתגובות.