דאל עדשים

מחמם, משביע, עשיר בתבלינים ובמקרה הזה גם מעט חריף. דאל עדשים כתומות מאכל הודי מסורתי המתאים בול לימים הקרים קרים האלה. מסוג המנות שלא דורשות הרבה השקעה ויש סיכויי שאת רוב חומרי הגלם תוכלו למצוא אצלכם במזווה (ואם לא, אז אנא להתארגן על זרעי חרדל, גרגירי כוסברה וכמון לפעם הבאה …). את המתכון הזה קיבלתי מנורה קרליבה, הודית במוצאה ואמה של גננת ילדי, דליה. למתכון הוספתי פלפל ירוק חריף וראיתי כי טוב, ממליצה לא לוותר. שימו לב שבישול העדשים נעשה במקביל לטיגון הבצל והתבלינים במחבת וכשהעגבנייה והפלפל הירוק מתרככים מעבירים את תכולת המחבת לסיר להמשך הבישול….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעימונת )

סגור לתגובות.