דגים במלח


אחרי פגרה ארוכה (בה עסקתי בעיקר בבישול סימילאק…) החלטתי ששווה לשתף
את המתכון שלהלן.
לכל מי שחשקה נפשו להכין דגים שלמים ואף פעם לא העז…
אנחנו חוזרים היישר לשנות השמונים – בישול במלח.
כמו אצל העוף המפורסם במלח גם אצל הדגים זה עובד מצויין- המלח משמש כתנור,
עוטף את הדג ודואג להשאירו עסיסי במיוחד.



כל מה שצריך למתכון הפשוט הזה:
דגים (דניס,לברק,מושט וכו……

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים תוצרת בית - Or Made )

סגור לתגובות.