המרכיב הסודי (והמפתיע)

או: שבלולי בצק שמרים ובננות במילוי שוקולד
שבלולי שמרים ובננה במילוי שוקולד

מתוך 98 רשומות שפורסמו בבלוג הזה במהלך השנתיים האחרונות, 23 רשומות עוסקות בשמרים. זה כמעט רבע מהרשומות. כמות לא מבוטלת כלל. אם אתם עוקבים אחרי הבלוג שלי אתם כבר יודעים כמה אני נהנית לעבוד עם בצקי שמרים מכל הסוגים. מצטערת מראש על הקלישאה, אבל יש משהו ממכר בעבודה עם בצק שהוא חי ונושם. שמתמסר לכל לישה או רידוד ובתמורה לטיפול המסור שהוא מצריך, מניב בחזרה טעם משובח וממכר, שקשה מאוד לעמוד בפניו….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעמים שרואים מכאן )

סגור לתגובות.