התפוז המכני

 אביב חזר מלונדון אחרי חופשת תענוגות קולינריים מלאת חוויות.אחת מהמסעדות שהוא סעד בהם הייתה "דינר" של הסטון בלומנטל.הסטון מוכר לרוב ממסעדת "פאט דאק"(fat duck),שהתמזל מזלי לאכול שם,מסעדה שכיכבה כטובה בעולם כמה שנים והובילה את הבישול המולקולרי יחד עם מסעדת אל בולי.
הסטון הוא שף וירטואוז שמפתח שלל טכניקות וחוקר את הגנום של כל פרט ופרט באוכל,בשביל להגיע לתוצאה הטובה ביותר.כך גם בדינר,מסעדה גדולה הרבה יותר לעומת פאט דאק ובה הוא מגיש מצד אחד אוכל יחסית פשוט ופחות וירטואוזי אך מצד שני עדיין מעניין מאוד עם סוג של מורכבות מסויימת.

אחת המנות המוכרות שלו היא meat fruite,בתרגום חופשי-פרי בשרי….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.