פסטה קרועה ושאר ירקות

מאז שג'קי ממאסטרשף נסעה ליומיים לאיטליה, כל מקום שאני מסתובב ומדברים בו על התכנית או על אוכל, אני שומע רק את רצף המילים "פסטה קרועה" כסימן מובהק להשפעה הממשית על המנות שלה שהגישה בתכנית.
פסטה קרועה זה לא ביג דיל. זאת פסטה שהוכנה בעבודת יד והגודל שלה נעשה ביד חופשית לפי הטעם ולפי החשק או לפי המנה.
מה שדוקא יפה בכל הסיפור הזה, שכבר כמה שבועות שאני מכין פסטה/איטריות למרק של שבת והתוצאות כיפיות בהחלט ללא צל של ערעור.

היום החלטתי שאת ארוחת הבוקר שלי אני אכין עם אותם קרעי פסטה איטלקית. אין השפעה איטלקית על האוכל שלי….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - אוכלים ונהנים )

סגור לתגובות.