טאפאסים של חורף בניחוח אסייתי עם זהר ואביטל 18.11

מנות הפתיחה הקטנות והצבעוניות יצאו מספרד וכבשו את העולם.

מתאבני הטפאס לספרדים הם כמו האנטיפסטי לאיטלקים, המזאטים ליוונים, הכריכים הפתוחים של הסקנדינבים.
זהר צמח וילסון ואני נלמד ונדגים כיצד להכין מבחר מגוון של מנות טאפאס צמחוניות ובריאות שיעזרו לנו להתחמם לקראת החורף  עם הרבה הנאה לחיך ולמערכת העיכול.
מה שבטוח, נצא שבעים פעמיים – גם בבטן וגם עם שפע רעיונות קולינריים יצירתיים וטעימים!

נכין ונאכל יחד:


מרק מיסו
טפאס פאייה צמחונית עם שלל פטריות וטופו
טפאס סלט אצות ותרד
טפאס סושי מאורז מלא קוראני
טפאס סלק כוסברה
טאפס שורשים בדבש
מיץ צלול חמצמץ סתווי

18.11
09:15-13:15  
     &n…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: avitality סדנאות בישול בריא )

סגור לתגובות.