יתכן שזהו המתכון היחידי שלי לשבועות – פלפלים חריפים עם לבנה

כן כן שבועות בפתח וכל עולם הבלוגרים, המתכונים והפייסבוק רוחש כאילו כל מה שיש לנו זו פרה שנותנת חלב. 
מדפי ספרי הבישול עם חלב אלו שמעלים אבק כל השנה בחנויות הספרים, נמכרים במחירים מופרזים ועוד מעט אם נעשה בדיקות דם, נשפריץ חלב מהוורידים. 
כבר כתבתי באחד הפוסטים הקודמים שכבכל שנה, גם השנה בחג השבועות נאכל ארוחות בשריות ולא כי אני נגד החלב אלא כי אין למוצרי החלב הרבה קופצים אצלינו בבית. 


בכל זאת, כדי לצאת לידי חובה, הנה מתכון לפלפלים מטוגנים ומצופים בקווקר שיבולת שועל וממולאים בלבנה ביתית וטעימה עם בצל ירוק. 
את המתכון ראיתי לראשונה כשעיינתי באתר של הקונצרן העולמי והגדול קרפ…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - אוכלים ונהנים )

סגור לתגובות.