לאכול קפוא אצל שגב – ביקורת

הכותרת הזאת יכולה להרים גבה ויכולה אף להביא עד כדי הדרת סועדים ממסעדה נחשבת אבל הכל אמת לאמיתה.
בוודאי ראיתם לא מעט פוסטים של עמיתי לעולם הבלוגרים בנוגע לאוכל הקפוא של שגב.
אני כמעט בטוח ב-100% שזו הפעם הראשונה שמישהו מרים פרוייקט כל כך מסובך ומורכב שכזה אבל רק תזכורת קטנה, הארוחות המוכנות האלה כובשים את כל אירופה וארצות הברית עד כדי כך שיצרני מזון מתלוננים כי חלה ירידה משמעותית היקף המכירות של האוכל הטרי ומצרכי המזון לבישול.
בארצות הברית זה נקרא COUCH FOOD ומסמל את אלו שיושבים כמו בטטות על כורסה מול הטלוויזיה עם מגש עמוס באוכל שחומם במיקרו.
בבריטניה וגם בחלקות אירופאית טובות אחרות, מדפי הסופ…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - אוכלים ונהנים )

סגור לתגובות.