לגעת בשמיים בארוחה הכי טובה בחיי – BLUE SKY של מאיר אדוני

זה הזמן להתוודות: עוד לא אכלתי מימי אצל מאיר אדוני.
(זה לא כולל כל מיני ארוחות מאורגנות רבות משתתפים אלא הכוונה לאחת ממסעדותיו של אדוני)
אני לא יודע אם אני ראוי שאקרא לעצמי בלוגר קולינרי אם לא אכלתי אצל אדוני, בכל מקרה, זה היה נכון עד לשבוע שעבר.
כידוע אני אוכל כשר ועל כן, לא צלח בידיו של מאיר אדוני לראות אותי בין לקוחותיו במסעדות השוות והמדוברות שלו. עד שהוקמה בלו סקיי.
לפני שהגעתי לבלו סקיי, קראתי קצת על המקום ולמדתי את הגזרה. הבנתי שמדובר במטבח עילי ומיוחד במינו שרק אלו שהיו בכתית או במזללה, יוכלו להבין במה מדובר ולעסוק בהשוואה בין שלושת תחנות הגורמה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - גם ביס וגם בסטייל )

סגור לתגובות.