לחם מחמצת מהירה

לחם עם פוליש ( מחמצת מהירה) מי שעוקב אחרי האינסטוש שלי בטח הבחין שבזמן האחרון אנו אופים בבית לא מעט לחמים. הלחמים שאנו אופים הם לחמי שאור, ללא תוספת שמרים כשהתפיחה שלהם מושגת בעזרת מחמצת שאנו ״מגדלים״ ומטפחים תקופה דיי ארוכה. המחמצת דורשת הרבה TLC, אבל גם מפצה על ההשקעה בטעם המשובח שהיא מעניקה ללחם. תהליך ההכנה של לחמי שאור דורש זמן והתעסקות ולכן בשביל ההתחלה (פוסטים על חלה ולחמניות יש, אבל מתכון ללחם טרם שיתפתי) החלטתי לשתף במתכון ללחם עם פוליש. מה זה פוליש? פוליש היא מעין מחמצת מהירה, אך בשונה ממחמצת של לחמי שאור, הפוליש מכיל מעט שמרים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעימונת )

סגור לתגובות.